Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ : ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

“ΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ –

ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ“

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ , ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΗ ΔΑΣΜΟ-ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ





Συνάδελφοι Εκτελωνιστές,


Η διεθνής κι εγχώρια Τρόικα, προωθεί νομοσχέδιο για την ουσιαστική κατάργηση του Εκτελωνιστικού επαγγέλματος, δίνοντας τη δυνατότητα αντιπροσώπευσης στα τελωνεία σε οποιονδήποτε άσχετο (αλλά και) επιβουλευόμενο το εργασιακό μας αντικείμενο. Αυτά που προβλέπονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, είναι επαχθέστερα ακόμη κι εκείνων που θα ισχύσουν από το 2015, με την εφαρμογή του Καν.450/08. Τα Μέλη του Κλάδου μας πρέπει να ενώσουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους κι επαγγελματίες (Εμπόρους, Μικρομεσαίους Βιοτέχνες, λοιπούς Επαγγελματίες στο χώρο της διακίνησης των αγαθών,κ.α.), αντιδρώντας στα πρωτοφανή αντι-ανθρώπινα και αντι-κοινωνικά μέτρα, που χαλκεύει τούτες τις ώρες η Κυβέρνηση, ως απίστευτα πειθήνιος εντολοδόχος των Γερμανών και λοιπών τυράννων του Ελληνικού λαού.
Προειδοποιούμε και καταγγέλλουμε τη διάλυση του δημοσιονομικού ιστού στον ευαίσθητο χώρο των τελωνείων, την «άνθηση» του λαθρεμπορίου, παραεμπορίου κι αντίστοιχης δασμο-φοροδιαφυγής, καθώς και την αντίστοιχη διακίνηση ακατάλληλων προϊόντων κι αγαθών, εις βάρος της υγείας και της ζωής των πολιτών. Εκεί θα καταλήξουμε με τη θεσμική απαξίωση των Εκτελωνιστών και τη διάλυση της εύρυθμης κι αποδοτικής λειτουργίας των τελωνειακών υπηρεσιών.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Να προσέλθετε, την προσεχή Πέμπτη 18/10/2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στη μεγάλη ανοιχτή παν-εμπορική, παν-επαγγελματική συγκέντρωση που διοργανώνει μπροστά στα γραφεία της, (Μητροπόλεως 42, Αθήνα) η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), για να εκδηλώσουμε την απόλυτη αντίθεση, αγανάκτηση κι αποφασιστικότητά μας, στα σχέδια των Τροϊκανών και Κυβερνητικών «εγκεφάλων».

Στους συγκεντρωμένους (μεταξύ άλλων), θα απευθύνει χαιρετισμό - δήλωση διεκδίκησης των αιτημάτων μας, ο Πρόεδρος της ΟΕΤΕ, συναδ. Γεωργ. Ζωγράφος.
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ (ΚΑΘ’ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ) ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Με συναδελφικούς & αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. της Ο.Ε.Τ.Ε.

 

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν.Γραμματέας
Γ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ                Σ. ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ



15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

                       
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !