Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση Καμμένου με τους εκτελωνιστές


Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες κοντά στους εκτελωνιστές

 Τα σημαντικά ζητήματα επιβίωσης του δοκιμαζόμενου κλάδου των Εκτελωνιστών μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων, καθώς και τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στον ρόλο της χώρας σαν πύλη εισόδου των ασιατικών προϊόντων στην Ευρώπη, στο λαθρεμπόριο, στην κλοπή του ΦΠΑ στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές, συζητήθηκαν στη συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου με την Ομοσπονδία των εκτελωνιστών.

 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,  τέθηκαν επίσης και άλλα πολλά συναφή θέματα που χωρίς την ύπαρξη των Εκτελωνιστών, συνάγουν με απόλυτο τρόπο στην τεράστια μείωση των δημοσίων εσόδων.
Με το πέρας της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν για στενότερη και τακτικότερη συνεργασία, με σκοπό την αποτύπωση κοινών δράσεων και λύσεων που θα βγάλουν την χώρα από το μνημονιακό ναρκοπέδιο και θα οδηγήσουν σε βιωσιμότητα και υγιή ανάπτυξη την οικονομία και τους παραγωγικούς φορείς της χώρας μας.
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο βουλευτής Ηρακλείου, Νότης Μαριάς, αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., Γεώργιος Ζωγράφος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών της Ελλάδος, Γιώργος Βαγιάκης, εκτελωνιστής, μέλος της νομαρχιακ?ς συντονιστικής επιτροπής Α Πειραιά και Νησιών και μέλος του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Εθνικής Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ. και Πέτρος Βιολάκης, επιστημονικός συνεργάτης, μέλος της νομαρχιακής συντονιστικής επιτροπής Α Πειραιά και Νησιών των ΑΝ.ΕΛ.


Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε χθες με το προεδρείο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εκτελωνιστών.
 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενημερώθηκε για τις τροποποιήσεις των διατάξεων του τελωνειακού κώδικα, ενώ έγινε και εκτενής συζήτηση για την πάταξη του λαθρεμπορίου το οποίο στερεί όπως είπαν οι εκτελωνιστές σημαντικά έσοδα από το δημόσιο.
Ο Πάνος Καμμένος,  ανέφερε ότι η Ελλάδα πρέπει να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο από τη μέγγενη του μνημονίου, ώστε να προσελκύσει επενδύσεις και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Πρόσθεσε ότι η χώρα μας πρέπει να γίνει πύλη εισόδου των ασιατικών προϊόντων στην Ευρώπη, γεγονός που θα αναβαθμίσει τη γεωπολιτική της θέση.
 Στη συνάντηση συμμετείχε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου, Νότης Μαριάς.

Πηγή :  enikos.gr

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !