Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Παγίδα τα πλασματικά χρόνια για ελεύθερους επαγγελματίες

Παγίδες που αντί να διευκολύνουν μπορεί να «μπλοκάρουν» την συνταξιοδότηση, κρύβει η εξαγορά πλασματικού χρόνου ασφάλισης από χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που κλείνουν τα μαγαζιά τους λόγω χρεών για να βγουν στη σύνταξη. Και αυτό γιατί με την αναγνώριση χρόνου ασφάλισης το χρέος μεγαλώνει και αν περάσει το όριο που προβλέπει ο νόμος (15.000 ευρώ) τότε δεν μπορεί να γίνει ούτε ο συμψηφισμός των χρεών με τη σύνταξη!

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

IFCBA / OETE : Συνδιάσκεψη


Με τον Ελληνικό εθνικό ύμνο ξεκίνησαν οι εργασίες της συνδιάσκεψης σήμερα που ακολουθήθηκε από χαιρετισμούς των προέδρων της Ifcba κ. Jaime King και του προέδρου της ΟΕΤΕ κ. Γιώργου Ζωγράφου.Ακολούθησε η έναρξη των εργασιών  από τον δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο και χαιρετισμό του Δ/ντη της Ελληνικής Διοίκησης κ. Κωνσταντίνου Νηχωρίτη.


Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτελωνιστών : Έναρξη εργασιών


Άνοιξε η αυλαία σήμερα  για το Παγκόσμια Συνέδριο Εκτελωνιστών Στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας  με συνεδρίαση Του συμβουλίου της IFCBA /Ετήσια γενική συνέλευση  όπου έγινε Και η εκλογή της νέας διοίκησης. Επιτυχία κατάφερε η ελληνική αντιπροσωπεία εκλέγοντας  στην θέση Του προέδρου της IFCBA τον πρόεδρο της ΟΕΤΕ συνάδερφο Γιώργο Ζωγράφο. Του ευχόμαστε δύναμη για να αντιμετωπίσει τα νέα του καθήκοντα.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτελωνιστών : Πρόγραμμα εργασιών

 δελτίο τύπου.

 ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ( ΕΝΤΥΠΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ)





Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται το Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτελωνιστών, (Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, όπισθεν HILTON), την Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 8, 9, 10 & 11 Μαΐου 2012, αντίστοιχα και κατά τις ώρες 09:00 - 16:00 (περίπου).