Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αντιεκτελωνιστικό Προβοκατόρικο blog


Μετά την απόφαση της ΟΕΤΕ  για πραγματοποίηση Εκτάκτου Συνεδρίου με σκοπό την αναπροσαρμογή  των κλαδικών συνδικαλιστικών οργάνων, προκειμένου να εναρμονιστούν στις σύγχρονες απαιτήσεις .Εμφανίστηκε από το πουθενά ένα νέο Blog  επονομαζόμενο  ( Νέοι Εκτελωνιστές )  το οποίο με πρόσχημα τον ελεύθερο δημοκρατικό διάλογο στρέφεται ενάντια στα συνδικαλιστικά όργανα με κύριο στόχο την Ομοσπονδία Εκτελωνιστών της Ελλάδας  και συνδικαλιστικά στελέχη  του  Σ.Ε.Θ  . Με δεδομένη την ανωνυμία,  και την στέρηση του δικαιώματος  διαλόγου ,Από το άγνωστης ιδιοκτησίας Blog
ο συνάδερφος 
Εκτελωνιστής Παναγιώτης Μελιγκοτσιδης επώνυμα απέστειλε στον/στους ιδιοκτήτες από τις 28 Δεκέμβρη 2012 μέσω του προσωρινού (σχεδίου) Blog  μήνυμα το οποίο έχει ως εξής :

28 Δεκεμβρίου 2012 11:25 π.μ.
Ανώνυμε συνάδερφε γεια σου και χρόνια πολλά
Είμαι ένας εκτελωνιστής του κέντρου που παρακολουθώ την δραστηριότητα σου στον ιστοχώρο και χαιρετίζω την πρωτοβουλία σου .
Εύστοχος ο τίτλος καθώς και η φιλοδοξία να αποτελέσει το blog σου πεδίο ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών . Βέβαια για να επιτευχθεί ο επιβεβλημένος στόχος όπως λες για καλοδεχούμενη συμμετοχή , πρέπει να δώσεις την δυνατότητα επικοινωνίας . Ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ η διαφωνώ με τις απόψεις σου ο δημοκρατικός διάλογος επιβάλει να αναπτύσσονται οι οποιεσδήποτε απόψεις επώνυμα . Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς προβοκάτορας .
Φιλικά
Ένας παλιότερος blogger
Μέλος της ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ . ΜΕΛΙΓΚΟΤΣΙΔΗΣ

Μετά από αυτή την ενεργεία και αφού μέχρι σήμερα  αγνοηθήκαμε έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι πρόκειται για προβοκάτσια από αντί εκτελωνιστικούς κύκλους.
                                                        
Επίσης για το ίδιο θέμα η ΟΕΤΕ εξέδωσε της ακόλουθη ανακοίνωση :


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !