Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Συνέλευση του ΣΕΠΑ και Aνακοίνωση της ΕΚΕΠΑ

Εν όψη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα 29  Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π  με μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης : <<  Επανεξέταση απόφασης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Σ.Ε.Π.Α της 20/03/13 , περί εισφορών του Σ.Ε.Π.Α στην Ο.Ε.Τ.Ε  >>
Η Συντονιστική επιτροπή της ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ αποφάσισε :

1) Να καλέσει τους συναδέρφους σε μαζική συμμετοχή στην Συνέλευση
2)  Να τοποθετηθούν ελεύθερα τα μέλη της  στην Συνέλευση 
3) Να μην σχολιάσει την ανακοίνωση της ΕΚΕΠΑ , η οποία έχει όπως πιο κάτω :

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Α., μετά από την πρόσφατη τακτική γενική συνέλευση και αφού δεν της βγήκαν τα κουκιά, επιχειρεί να εξασφαλίσει μέσα από καινούρια έκτακτη συνέλευση τη συναίνεση μας για την εκταμίευση υπέρογκου ποσού για τη συνδρομή του συλλόγου μας προς την ομοσπονδία καταπατώντας και παραβιάζοντας τη ρητή απόφαση της γενικής συνέλευσης της 20/03/13 για περικοπή 30% του προϋπολογισμού της ομοσπονδίας.
Αρνούνται πεισματικά ακόμη και σήμερα να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα από τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν στο σύνολο των εργαζόμενων της χώρας μας και κυρίως όσων αφορά στον κλάδο μας, τη ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής μας κατάστασης.
Ονειρεύονται εκμεταλλευόμενοι την ανοχή και την απογοήτευση μεγάλης μερίδας των συναδέλφων, τη συνέχιση του ίδιου αναποτελεσματικού έως καταστροφικού δρόμου και την οριστική μας εξαφάνιση στα πλαίσια των Ευρωενωσιακών αποφάσεων (δες Σ.Υ.Ε.Τ.Α., δες Α.Ε.Ο.).

Στην ουσία μας ζητάνε να πληρώσουμε και μάλιστα εκ προοιμίου τα έξοδα της «κηδείας» μας.

Έχουν στόχο την ομαλή και ακίνδυνη για το σύστημα περιθωριοποίησή μας, βήμα το βήμα και την ακόμη περισσότερη ενδυνάμωση των μονοπωλιακών ομίλων, εγχώριων και ξένων.

Είμαστε αντίθετοι στα Ψευτοδιλήμματα, σε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, στις «ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ» και στις «ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ» χωρίς περιεχόμενο. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Καταγγέλλουμε ανοιχτά προς όλους σας αυτές τις μεθοδεύσεις και σας καλούμε με την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας στη γενική συνέλευση στις 29/04/13 να βάλουμε ξανά φρένο στον κατήφορο της ηγεσίας του κλάδου μας.

Η Γραμματεία της Ε.Κ.Ε.Π.Α.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !