Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο.Ε.Τ.Ε : Αψυχολόγητη ενέργεια

Κεραυνός εν αιθρία η απόφαση του Δ.Σ της ΟΕΤΕ μετά από πρόταση εκπροσώπου του ΣΕΘ προς το προεδρείο της  Ομοσπονδίας για παραιτήσεις με στόχο έκτακτο εκλογικό συνέδριο , Αντιδρώντας στην διπλή απόφαση των γενικών συνελεύσεων του ΣΕΠΑ περί αδυναμίας καταβολής ολοκλήρου του καταλογισμένου ποσοστού συμμετοχής στην ΟΕΤΕ

Παρακολουθώντας προσεκτικά τις εξελίξεις  καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ την τέταρτη 29  Μαΐου στις 6 μ.μ.  προκειμένου να εξετάσουμε τα νέα δεδομένα και τον τρόπο αντίδρασης.

4 comments :

  1. Ήμουν παρόν σε όλη την διάρκεια της Συνεδρίασης της Ο.Ε.Τ.Ε. την οποία επικαλείσθε.

    Πίστευα ότι θα βρείτε τον τόπο και το θάρρος να κριτικάρεται την πρωτοφανή και απαράδεκτη συμπεριφορά του εκπροσώπου σας στο Δ.Σ. της Ο.Ε.Τ.Ε.

    Αντί γι’ αυτό βλέπω ότι σπεύδετε να ανακοινώσετε πράγματα τα οποία σας αυτοεκθέτουν ανεπανόρθωτα. Αυτό που λέω θα αποδειχθεί με την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών.

    Προσέξτε γιατί ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

    Με εκτίμηση
    Δημήτρης Μπαλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στα πλαίσια της ενημέρωσης δημοσίευσε την είδηση και η είδηση είναι το έκτακτο εκλογικό συνέδριο . Όλα τα άλλα είναι θόλωμα των νερών .
    Ο λαϊκισμός εκδηλώθηκε από σήμερα στα τελωνεία . Δεν θα σας παρακολουθήσουμε θα αντιδράσουμε με επιχειρήματα και όπου απαιτείται με αποδείξεις .
    Το βέβαιο είναι ότι έκτακτο εκλογικό συνέδριο υπηρετεί σκοπιμότητες ανεξάρτητες από τα συμφέροντα του κλάδου.

    Παναγιώτης Μελιγκοτσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη σημερα ακουσα διαφορες αποψεις , απο θεσσαλονικιους που δηθεν θιγονται, μεχρι και για τους ιδιους θεσσαλονικιους που απειλουν,και για συναδελφους μας πως μιλανε ΑΟΡΙΣΤΑ , ενω οι ιδιοι δηλωνουν ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , θα πρεπει να ενημερωθουν ολοι οι συναδελφοι για το πως εχουν τα πραγματα , γιατι σε λιγο η κατασταση θα ΞΕΦΥΓΕΙ ..η κοντρα ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και η οποια ΑΛΗΘΕΙΑ πρεπει να ΛΑΜΨΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ συνάδελφε προφανώς ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια αναλόγως πως σκέφτεται και τι εκπροσωπεί.Αυτοί πάντως που διαχειρίστηκαν τις τύχες του κλάδου με γνωριμίες λόμπι δημόσιες σχέσεις και έχτισαν προσωπικές καριέρες κ φιλοδοξίες στις πλάτες μας απέτυχαν παταγωδώς .Στα οικονομικά αρνολυνται πισματικά να περικόψουν έστω κ ένα ευρο από το χλιδάτο συνδικαλισμό που απολάβμαναν τα συμπεράσματα ανήκουν στη κοινή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !