Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

και ο Σ.Ε.Θ Απαντάει στην Γερμανικών συμφερόντων DHL

 ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΏΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SETHLogoΜόνο έκπληξη μπορεί να μας δημιουργήσει η ανακοίνωση της DHL, Γερμανικών συμφερόντων, που κυκλοφορεί στους πελάτες και στο διαδίκτυο, παρ' όλα αυτά οφείλουμε να επαναλάβουμε και παράλληλα να διευκρινίσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο εξαγωγέα - εισαγωγέα εμπορευμάτων τα ακόλουθα :
1. Οι εκτελωνιστές είναι ο μοναδικός κλάδος που διαθέτει πιστοποίηση Τελωνειακού Αντιπροσώπου. Οι υπόλοιποι που κάνουν χρήση του όρου αυτού ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ την πιστοποίηση που προβλέπουν οι "πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις" και κατά συνέπεια την αντίστοιχη φερεγγυότητα έναντι του Εμπορικού κόσμου και του Δημοσίου.
2. Οι εκτελωνιστές συναισθανόμενοι την δύσκολη οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, έχουν προχωρήσει σε γενναίες εκπτώσεις των τιμολογίων τους για τελωνειακές διαδικασίες. Ο Εμπορικός κόσμος έχει ήδη εισπράξει την διαφορά και ΔΕΝ συγκινείται από προσφορές και εκπτώσεις ποσοστών, που διαφημίζονται χωρίς μέτρο σύγκρισης.
3. Οι εκτελωνιστές - Τελωνειακοί Αντιπρόσωποι φροντίζουν για την διευκόλυνση και προώθηση των εξαγωγών, συμμετέχοντας στην αντίστοιχη επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών και σε άλλα οικονομικά FORUM.
4. Παρέχουν εξειδικευμένη παροχή Υπηρεσιών μέσω του δικού τους συλλογικού SERVER.
Τέλος, η ευθύνη του πιστοποιημένου εκτελωνιστή - Τελωνειακού αντιπροσώπου είναι ΑΜΕΣΗ έναντι του Δημοσίου και του πελάτη του, μη αναγόμενη σε τρίτους.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !