Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΣΕΠΑ :Εκδήλωση για τον Λευτέρη Πετρούνια

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά,  και διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Πειραιά Αθήνας ,
Οι Εκτελωνιστικοί οργανισμοί ΣΕΠΑ-ΤΑΠΕΠΑ - ΕΕΠΑ   τιμήθηκαν από την παρουσία του  Πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια, και του απένειμαν έναν συμβολικό πίνακα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άθλημα των κρίκων, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μονπελιέ της Γαλλίας.
Τιμητικές πλακέτες επίσης απένειμαν στον πρωταθλητή ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Εκτελωνιστών και ο Δήμος του Πειραιά.

 Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Πετρούνιας, στην ομιλία του επεσήμανε: 
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η σημερινή εκδήλωση. Η στήριξή σας μου δίνει κουράγιο και με βοηθά να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες μέχρι την Ολυμπιάδα. Ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, γνωρίζω πολλές οικογένειες που περνούν δύσκολα. Για το λόγο αυτό αφιερώνω αρχικά το μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες και στους γονείς μου που είναι εκτελωνιστές, γιατί γνωρίζω ότι έχουν περάσει δύσκολα. Θέλω να ξέρετε πως η σημαία μας ανέβηκε με όμορφο τρόπο εκεί που της αξίζει. Πιο ψηλά από όλες. Σας ευχαριστώ».
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !