Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τελωνεία : Νέο ωράριο λειτουργίας


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1223
27 Απριλίου 2016
 
Καθορισμός του Ωραρίου Λειτουργίας των Τελωνείων Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», Ε΄, ΣΤ΄ Πειραιά και Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ανακαθορίζουμε από 01.06.2016 το ωράριο λειτουργίας
των Τελωνείων Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» Ε΄, ΣΤ΄ Πειραιά και Α΄ Θεσσαλονίκης για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διατυπώσεων ως ακολούθως:
1. Το Τελωνείο Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
2. Το Τελωνείο Ε΄ Πειραιά λειτουργεί με νέο ωράριο για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30−17:00 και Σάββατο 7:30− 13:00. Κυριακή το τελωνείο λειτουργεί κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος.
3. Το Τελωνείο ΣΤ΄ Πειραιά λειτουργεί με νέο ωράριο για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30−17:00. Σάββατο και Κυριακή το τελωνείο λειτουργεί κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος.
4. Το Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης λειτουργεί με νέο ωράριο για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30−19:00. Σάββατο και Κυριακή το τελωνείο λειτουργεί κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος.
1. Το ανωτέρω ωράριο Λειτουργίας των Τελωνείων Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος ΣΤ΄ Πειραιά και Α΄ Θεσσαλονίκης αξιολογείται και ανακαθορίζεται αναλόγως όποτε χρειάζεται, με βάση τις δυνατότητες της Τελωνειακής Υπηρεσίας και τις ανάγκες της εμπορευματικής κοινότητας.
2. Η απόφαση αυτή ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
Κυβερνήσεως.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !