Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΣΥ.Ε.Τ.Α : Πρώτες Ιστορικής σημασίας Αρχαιρεσίες



ΠΡΟ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι Τελωνειακοί Αντιπρόσωποι,

   Είναι γνωστό ότι τα Μέλη του Συνδέσμου μας θα εκλέξουν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, το 1ο 25μελές Γενικό Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΕΤΑ και την πρώτη 5μελή του Ελεγκτική Επιτροπή.
   Ενόψει εξαιρετικά κρίσιμων δημοσιονομικών και θεσμικών εξελίξεων στο χώρο, αυτή η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση, θα αποτελέσει ιστορικό ορόσημο στην πορεία του Κλάδου και στο μέλλον του επαγγέλματός μας.
   Η εκλογική διαδικασία θα είναι μονοήμερη – 12ωρη (08:00 π.μ. – 20:00’) και θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΟΕΤΕ (Καραΐσκου 82, 4ος όροφος, Πειραιάς), από 5μελή Εφορευτική Επιτροπή, που θα εκλεγεί λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα.

   Χαρακτηριστικό του κλίματος και του πνεύματος που, εν προκειμένω, επικρατεί, είναι ότι δεν κατατέθηκαν παραταξιακά ψηφοδέλτια, επιτρέποντας έτσι σε όλους τους Συναδέλφους-ψηφοφόρους, να επιλέξουν τους καλύτερους, εμπειρότερους και δυναμικότερους μεταξύ των υποψηφίων.

   Ο Σύνδεσμος «ανοίγει πλέον τα φτερά του», σύμφωνα με την εντολή που δόθηκε (κυρίως από το τελευταίο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας). Θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες Τελωνειακούς Αντιπροσώπους και θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος και τη ρεαλιστική μορφοποίηση κάθε Κλαδικού μας ιδανικού και κάθε επαγγελματικής φιλοδοξίας στο σήμερα και το αύριο των (πρώην Εκτελωνιστών) – Τελωνειακών Αντιπροσώπων.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ & ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Τ.Ε.

ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ

Συναδελφικά

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 7ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Γεώργιος  Ζωγράφος       Κων/νος Καρούλης        Ευστράτιος Κουκάς

Χαράλαμπος Κουρκούλης           Παναγιώτης  Μελιγκοτσίδης

Χαράλαμπος Μπαρτζώκας                      Ιωάννα Φραγγελάκη





0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !