Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Τιμητική διάκριση για τους Εκτελωνιστές


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, "Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού", παράρτημα Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίασή του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα, για τις ανάγκες του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού έργου, που επιτελεί εδώ και χρόνια, στηρίζοντας τους άπορους και άστεγους συναθρώπους μας και τις οικογένειές τους.
 Η κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του "ΑΘΗΝΑΙΟΝ", έδειξε πως, όντως, οι "Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού" δεν είναι μόνοι τους, γιατί έχουν πολλούς φίλους που τους συμπαραστέκονται στην πολυετή αυτή προσπάθειά τους,

Οι άνθρωποι του Συλλόγου, πέραν όλων των άλλων τίμησαν και πρόσωπα που με ποικίλους τρόπους, στέκονται δίπλα τους και τους βοηθούν. Σ' αυτούς τους συμπαραστάτες του ανθρωπιστικού κινήματος λοιπόν, απενεμήθη ο Χρυσός Σταυρός της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού, για την προσφορά τους στα εθνικά, χριστιανικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Συγκεκριμένα, τα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν η κ. Sari Nissi επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Ερυθρού  Σταυρού στην Ελλάδα.

Η κυρία Αναστασία Τσιακάλου, ο Πάνος Λαζαράτος, δικηγόρος, Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Παύλος Σακκάς ιατρός, καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και η Αστική Εταιρεία Εκτελωνιστών Πειραιώς - Αθηνών (Ε.Ε.Π.Α.) 


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !