Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Απάντηση στην κομματικη οργάνωση ΕΚΕΠΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Οι αντίεκτελωνιστές λασπολόγοι . Οι υπηρέτες κομματικού συμφέροντος , βρέθηκαν στην ανάγκη να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους για την απαράδεκτη στάση που κράτησαν  στη διαμόρφωση προεδρείου στο ΣΥ.Ε.Τ.Α.Π.Α .   Αυτοί  που σαν πάγια θέση έβαζαν το << Αντιπροσωπευτικό προεδρείο >>  στο φετινό συμβούλιο εκλογής προεδρείου έβαλαν απαράδεκτους και φασιστικούς όρους για τη συμμετοχή τους  . Απαίτησαν λογοκρισία στα συμβούλια για  συγκεκριμένα θέματα  και όταν τους προτάθηκε να συγκροτήσουν  προεδρείο με την ανοχή της πλειοψηφίας  ( σφύριζαν αδιάφορα ) . Οι άνθρωποι που βάζουν πάνω από το κλαδικό συμφέρον το κομματικό , κατηγορούν όλες τις άλλες παρατάξεις  για κυβερνητικό συνδικαλισμό ? . Οι άνθρωποι  που δεν έχουν συνεισφέρει στο ελάχιστο  για το εκτελωνιστικό συμφέρον  , καταγγέλλουν τους πάντες χωρίς ίχνος συνδικαλιστικού λόγου . Απαιτούν  οι διαμορφούμενες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες  να υποτάσσονται στην παλαιοκομματική λογική τους. Έφτασαν  ακόμη  στο σημείο να  δηλώνουν απροκάλυπτα πως θέλουν να εντάξουν το ΣΥ.Ε.Τ.Α.Π.Α στην κομματική τους οργάνωση  ΠΑΣΕΒΕ .



Συνάδελφοι  ψηφοφόροι  της ΕΚΕΠΑ  καλείστε στις συνεδριάσεις των  Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΥ.Ε.Τ.Α.Π.Α    για να παρακολουθήσετε  τους  < αγωνιστές >  και τη συνεισφορά τους  στο εκτελωνιστικό συμφέρον .



2 comments :

  1. Αν ειναι δυνατόν , να πιστεύετε ότι οι εν λόγω κύριοι ενδιαφέρονται για τους συναδέλφους. Μόνο για την κομματική τους ιδιοτέλεια '' υπάρχουν ''
    Το έχουν αποδείξει με τις αποφάσεις τους, για τη συγκρότηση Διοικητικών συμβουλίων. Μονο ΑΡΝΗΣΗ και ΛΕΥΚΟ. Παντα εκτός ΕΥΘΥΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !