Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ στις Κινητοποιήσεις της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου

Συγκέντρωση της ΕΣΕΕ από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00 καθώς και συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00







Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου Επιχειρήσεις και Καταστήματα Κλειστά
Τα μέτρα που έχουν προαναγγελθεί και θα κατατεθούν στην Βουλή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, οδηγούν σε εκτεταμένη φτωχοποίηση με δραστικό περιορισμό εισοδημάτων. Σε συνδυασμό και με τα φορολογικά θα οδηγήσουν σε αφανισμό Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε μαζική καταστροφή θέσεων εργασίας.
Η εμμονή στην όλο και βαθύτερη περιδίνηση στο φαύλο κύκλο της ύφεσης θα  διαρρήξει και ότι έχει σταθεί όρθιο σε επίπεδο Κοινωνικής Συνοχής, αποσαρθρώνοντας και τα ήδη υποβαθμισμένα δίκτυα Κοινωνικής Προστασίας και Ασφάλειας.

Την ΤΡΙΤΗ 6/11  στην Αθήνα η Συγκέντρωση της ΓΣΕΒΕΕ θα γίνει στη συμβολή της πλατείας Συντάγματος και Ερμού στις 12:00 το μεσημέρι.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11 συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στις 17:00 το απόγευμα στο συλλαλητήριο έξω από την Βουλή στο Σύνταγμα.  

Συμμετοχή της ΕΣΕΕ στις Κινητοποιήσεις της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου
Η ΕΣΕΕ εκφράζει την αντίδραση του εμπορικού κόσμου ενόψει της επικείμενης ψήφισης των νέων φορολογικών και άλλων μέτρων και συμμετέχει στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τις 6 και 7 Νοεμβρίου με τις παρακάτω ενέργειες:
1. Συγκέντρωση της ΕΣΕΕ από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00 καθώς και συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 επίσης στο Σύνταγμα, όπου και στις δύο συγκεντρώσεις καλούνται να δώσουν δυναμικό παρών οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αττικής.
2. Κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας του ελληνικού εμπορίου την Τρίτη από τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ στον Υφυπουργό Ανάπτυξης για θέματα Εμπορίου κ. Αθανάσιο Σκορδά.
3. Στάση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Τρίτη 6 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και των συγκεντρώσεων κατόπιν σχετικής απόφασης των Ομοσπονδιών και των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων.
4. Συσκότιση των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων όλης της χώρας το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».
5. Μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος από την ΕΣΕΕ σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας με αναφορά στα άδικα μέτρα αφανισμού της μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !