Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πρόταση για σχολή Εκτελωνιστών

Η ομάδα  Εκτελωνιστών « ΟΣΤΡΙΑ » με ανακοίνωση της καταθέτει τους προβληματισμούς της  και προτείνει να δημιουργηθεί Σχολή Εκτελωνιστών.
Η ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  συμμερίζεται  την πρόταση  αυτή και ενημερώνει  πως η θέση μας όπως αναπτύχθηκε στην Γενική συνέλευση του ΣΕΠΑ  στις 21 Μάρτη 2011 έχει όπως πιο κάτω.
Συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση των συναδέρφων. Την δημιουργία σεμιναρίων  και την αξιοποίηση της σελίδας του ΣΕΠΑ στο INTERNET. Ο  κλάδος έχει την  ανάγκη  της πληροφορίας στα αυριανά  δεδομένα. το σεμιναριακό υλικό υπάρχει μπορεί  να  παρουσιάζετε ανέξοδα , στο  εντευκτήριο του ΣΕΠΑ  κάθε  φορά και πιο εμπλουτισμένο .Το εντευκτήριο  μας  πρέπει  να  γίνει  μονιμο κεντρο κατάρτησης και στρατηγείο  σε  θέματα  πληροφορίας  και υποστήριξης  των συναδέλφων  .
στο σημείο αυτό θα ήταν λάθος μας  να μην αναφερθούμε στις προόδους για τις πιο πάνω προτάσεις .
  1. Εχει δημιουργηθεί  αξιόλογη σελίδα του ΣΕΠΑ στο διαδίκτυο η οποία προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα μέλη  σε σχέση με την ενημέρωση, παρέχοντας  χρήσιμα επαγγελματικά εργαλεία και έντυπα .
  2. Δημιουργήθηκε η διαδικτυακή πύλη του SEPAnet  που φέρνει τον Εκτελωνιστή στην πρώτη θέση των τεχνολογικών εξελίξεων
  3. Μετά από πρόταση του κ. Δημήτρη Μπαλή και με καθολική  έγκριση από τα μέλη του Δ.Σ του ΣΕΠΑ είναι έτοιμο το εντευκτήριο να λειτουργήσει σαν μόνιμο κέντρο κατάρτισης και με στόχο να πιστοποιηθεί.

Ακολουθεί η πρόταση της ομάδας.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !