Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ICISNET : Μη διαθεσιμότητα εφαρμογών

Μη διαθεσιμότητα του συνόλου των εφαρμογών του ICISnet την Τετάρτη 12/2 ώρα από 14:00 έως 17:00, λόγω προγραμματισμένης εγκατάστασης νέων εκδόσεων.
Οι Ηλεκτρονικές Πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα διεκπεραιωθούν αμέσως, αλλά μετά από την επάνοδο του συστήματος.
Ειδικότερα για το Υποσύστημα Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) που περιλαμβάνει και το EMCS, δεν θα είναι διαθέσιμo από Τετάρτη 12/2 ώρα 14:00 μέχρι την Πέμπτη 13/2 ώρα 8:00, λόγω θέσης σε παραγωγική λειτουργία για όλα τα Κ-Μ της Φάσης 3.4 του EMCS από 13/02/2020.
Για το διάστημα αυτό στους Οικονομικούς Φορείς θα εμφανίζεται σφάλματα κατά την υποβολή παραστατικών. Οι ενέργειες  Αναζήτησης και Προβολής των παραστατικών θα λειτουργούν κανονικά.
 Οι εσωτερικοί χρήστες  (τελωνεία) δεν θα έχουν πρόσβαση στις σχετικές λειτουργίες.
Εφιστούμε επίσης την προσοχή σας, ότι για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν δύναται να υποβάλλονται παραστατικά μέσω άλλων Υποσυστημάτων που έχουν διαλειτουργικότητα με το EMCS ( όπως π.χ. παραστατικά εξαγωγής με προηγούμενο παραστατικό e-Δ.Ε.)
Τονίζεται ότι από 13/02/2020 τα μηνύματα που υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς για διακινήσεις προϊόντων Ε.Φ.Κ. μέσω του συστήματος EMCS πρέπει να είναι εναρμονισμένα με την νέα δομή που υποστηρίζεται από την Φάση 3.4 του εν λόγω συστήματος.
Παρακαλούμε για τον έγκαιρο προγραμματισμό των εργασιών σας.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !