Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Απεβίωσε σήμερα ο Γιάννης Βελιώτης

Επί δεκαετίες ολόκληρες , κρατώντας το μετερίζι του ¨εκτελωνιστή ¨και συνεχίζοντας μεγάλη παράδοση του πάτερα του, αείμνηστου ηγέτη του κλάδου Νίκου Βελιώτη , πρόβαλε με ανιδιοτέλεια δημοσιογραφική παρρησία και κλαδική προσήλωση το επαγγελματικό μας δίκαιο και τους κλαδικούς στόχους, στις πολιτικές εφημερίδες που συνεργάστηκε. Σπούδασε στην πρώτη δημοσιογραφική σχολή που ίδρυσε και δίδαξε  ο Σπύρος Μελάς, « Όμηρος» κα υπήρξε μέλος της Ενώσεως Συντακτών Πειραιώς. 

Τιμήθηκε  το 2001 με αναμνηστική πλακέτα της Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών της Ελλάδας για την μεγάλη προσφορά του στον κλάδο. 

Ο Γιάννης Βελιώτης ήταν εκδότης  της εφημερίδας  ¨ Εκτελωνιστής ¨ 1976-1980 και μέχρι σήμερα  μας χάριζε τα χρονογραφήματά του μέσα από το blogspot  ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ,  καυτηριάζοντας τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα.

Γιάννη  η παρουσία σου και τα εύστοχα χρονογραφήματα σου στη σελίδα μας ,  αφήνουν ένα δυσαναπλήρωτο  κενό .  Εκφράζουμε και από αυτό το βήμα τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου . 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !